Spesialis pengacara kanggo hukum pidana - mréntahaké ing hukum pidana marang pangadilan

Kayata wis digawa sadurunge magistrates pengadilan

Cara mréntahaké (bagean saka kode criminal prosedur) marang pangadilan ing hukum pidana, banjur mbukak nalika ingGumantung ing hak ukum wis dipunrembag ing kayata kawitan, salah siji sadurunge hakim siji utawa trial kamar.

Ing kasus Terakhir, utama dhukungan saka profesional hakim dening wong loro kang assessors (lay hakim).

Ing tindakan pidana sadurunge pengadilan negeri, ana njupuk saka bukti-bukti, asil kang, utawa hakim wis banjur dipercaya kabeh bukti, lan basis ing iki - kanggo nggawe paukuman. Ends cilik pidana karo Saka acquittal, ora ana cara kanggo Dipunbebasaken, pangadilan ing banind serangan. Nanging, ing Jaksa umum bisa mréntahaké marang free-pangadilan. Iku uga bisa sing umum Jaksa kang kantor lodges lan mréntahaké ing sih saka Didakwo wong, yen didakwa iki didakwo. Ing janjian saka tambahan Jaksa marang pangadilan mung bisa kanggo ombone winates. Dipuntudhuh wis dipunbebasaken, mréntahaké bisa. Nanging iku ora marang ukara wis diijini. Cilik pidana ends karo bebendhu kang, mréntahaké ing hukum pidana ora bisa maneh digunakake beda, kayata dening: Yen mréntahaké mondhok, pidana nyoba sadurunge pengadilan negeri nanging sadurunge wewenang pengadilan negeri.

Pangadilan ends karo bebendhu utawa acquittal

Iku ana resmi, kanggo ambalan saka apa wis dijupuk panggonan ing distrik pengadilan, yaiku kanggo njupuk bukti.

Sepisan maneh, seksi, yen perlu, belongs kanggo wong sing didakwa lan ahli, dokumen lan foto ing dijupuk, lan sapiturute, Ing banind pengadilan uga bisa ngumpulake bukti anyar, iku ora supaya bound kanggo ombone saka bukti menyang pengadilan negeri. Ing goal saka saben pagawean iku mesthi teka salah siji kanggo acquittal utawa kanggo ngurangi ukara. Apa nyata kesempatan ana, sampeyan kudu ngrembug karo pengacara.

Mangga uga elinga, ing nimbali paling apik uga njupuk wektu preparation.

Aku ora bisa njamin yen aku njupuk care supaya akeh mandhat carane aku bisa nyiyapake kanggo ukuran lan kualitas uga ora optimal.

Iku tansah wektu cukup wiwit, sing prakara. Nanging nalika klien ngandel mung sawetara dina sadurunge wiwitan saka pangrungon saka mréntahaké pengacara kanggo pertahanan, lensa ing mèh kabèh kasus, sing sethitik pungkasan.

Mulane, sampeyan kudu tumindak ing proses pas wektune ing kapentingan dhewe.

Ing deadline kanggo mréntahaké marang pangadilan ing hukum pidana iku salah siji minggu sawise pangiriman saka paukuman. Sawise mréntahaké bisa dijupuk bali. Nanging banjur, pangadilan distrik pengadilan appealable. Revisi marang pangadilan distrik pengadilan. Ing kaca iki sampeyan bakal mangerteni sing luwih lengkap bab sing dadi-disebut kabisat revisi, lan nalika kanggo nggunakake - genti-genti - tengen iki tegese kanggo milih. Marang pengadilan distrik pengadilan, mung kamungkinan saka Révisi wis kasedhiya. Iku ora matter, apa sadurunge pengadilan negeri. utawa. Kayata bakal dipunrembag Pambuko artikel ing subyek saka mréntahaké lan Révisi wis kasedhiya ing kene. Kanggo informasi luwih lengkap, ngunjungi kaca-kaca iki nduwé menyang subyek saka mréntahaké, Révisi lan resumption saka tindakan pidana. Sawetara sukses kasus, sampeyan bisa ndeleng kene.