Sawise wiwitan saka tata cara: Poland, Hongaria sadurunge EU sanksi RT inggris

On Wednesday, EU sarujuk ing angka-Parlemen EU kanggo Sanksi marang Hongaria amarga saka ancaman kanggo dhasar. Viktor Orbán nuduhake

Ing accusations saka walanda Ijo MEP Judith panyokro bowo ketemu sing Hongaria nerak hak pengungsi lan minoritas, pengadilan, diwatesi ingatase hak bebas penet lan ingatase hak bebas expression curtails lan ilmu ing universitas dipatèniViktor Orbán nuduhake sak riko kanggo Strasbourg ana unapologetic lan ngandika saka 'serangan ing Hungaria'. Karo Loro-thirds mayoritas (barang-barang kanggo prosedur, marang) milih ing EU Parlemen kanggo wiwitan saka dibanjuraké miturut artikel, minangka penasehat ukum ndeleng ing nilai saka EU sing tatu. Saiki iku nganti Dewan negara anggota, karo Polandia, kanggo njupuk ing peran protèktif kanggo Hongaria arep. Saben negara wis sawijining allah tengen kanggo internal ngenggalaken sing nganggep cocok. Tumindak marang Serikat anggota, deepening saka trenches ing EU, nggawe lack saka kapercayan saka warga ing institusi Eropah wis akeh. Sampeyan bakal mesthekake yen ing nilai saka Uni luwih saka mung tembung ditulis ing piece saka kertas. Ing kasus paling awon, Hongaria bisa dadi hak pencoblosan ing EU Dewan Mentri diwatesi. Wiwit njupuk kantor, Orbán wis curtailed hak penet ing negara, Lsm padha begalan lan imigrasi-privasi musuhan. Ing OSCE (organisasi kanggo keamanan lan cooperation ing Eropah) dielingake pungkasan hungaria parlementer pemilu sadurunge 'intimidating, xenophobic retorika, media pengaruh lan non-transparent financing saka kampanye pemilu'. Nalika kang kabiji ing pemilu minangka free, padha sing, miturut OSCE ora padha.