Pengacara - konferensi kanggo ngancani Transformasi digital ing kantor saben dinten

Pengacara analisa lan rembugan sepisan-a-taun pinunjul lan impact saka owah-owahan cepet ing kabeh wilayah saka urip ing profesi legalIng ngarep lawang saka pengacara free menehi menarik, aplikasi inovatif lan pembangunan karo praktis conto - njamin saka kanggo katon menyang werni crystal. Homepage, Twitter, Media Sosial, lan YouTube: Apa, carane, lan ngapa, apa tenan. Kabeh pamicara, profesional lan praktisi sing - topik, saben dina urip lan pagawean.

Kabeh peserta sing profesional lan umum - sing mbukak, kebak penasaran, lan pengabdian kanggo profesi.

Pasinaon saka ilmu komunikasi ing pangan nganti founding saka Agensi, Benning, Gluth Partner, ing taun. Wiwit banjur, ing konsultasi lan desain digital kanggo analog Pisan, aku nasehatake lan diiringi kanggo rong puluh taun, hukum perusahaan karo emphasis ing"pengacara lan pengacara minangka hebat". Penulis saka"praktis manual saka pengacara marketing" Blog wiwit ing topik saka IKU, media, data pangayoman lan hukum employment. Awit taun dheweke dhewe tenan hukum ing Hamburg karo Aktivitas iki Komunikasi karo passion gedhe - apa ing media sosial, analog jaringan, utawa minangka speaker. Praktek kanggo puluh lima taun ing dhewe tenan hukum, wis kanggo rong puluh taun ceramah kanggo profesi legal, hukum lan Marketing, interns. Riset Legal spesialis wiwit taun, lan kanggo pitulas taun ing cilik saka tumindak legal, wiwit telung taun latihan pejabat. Jawa programmer (SGD), pembangunan lan publikasi saka macem-macem legal App kanggo Android lan iOS, anggota saka BRAK Komite kanggo ERV, pangembang saka pribadi lunak kanggo nggawe lan otomatis dokumentasi kanggo DSGVO lagi nggayuh gelar PhD ing area digitalization legal industri lan dianugerahi minangka"wong Wadon saka Legal Tech". Kanggo IKU tanggung jawab, nganti pungkasan Maret, Presiden pengadilan regional saka Landshut, gained pengalaman praktis ing piloting saka Eustace. Praktek kanggo rong puluh taun ing dhewe tenan hukum, spesialis pengacara kanggo kulawarga hukum, Hukum-Tech-Geek, presentations kanggo profesi saka Pengacara, lan tanpa digitization. Akeh taun saka pengalaman minangka Manager kanggo piranti lunak kantor lan passion kanggo Transformasi digital.