Pendhaftaran saka tanah ing tanah ndhaftar

Tanah ndhaftar seneng umum Iman - ngandika supaya ing cocog maca. Saben tanah ing Jerman wis pangguna lan direkamIki pendhaftaran ing tanah ndhaftar dening tanah pendaptaran, kang siji disambungake menyang pengadilan lokal. Ing akèh Negara, ana saiki dhasar buku elektronik. Dhasar buku dhewe dipérang dadi lima bagean Ing umum Iman saka tanah ndhaftar nyatakake yen kabeh entri sing sah naleni ing alam lan simpenan. Kanggo alesan iki, kabar sadurunge conveyance penerbitan rasio penting. Iki mung cara iku bisa nyegah sing plot saka tanah bisa didol ing proses tembe ing sawetara kesempatan. Marang Latar mburi, ngangkut barang kudu mungkasi, umum notaris (kene luwih ing anyar Fees notaris), ing aturan dituduhake dening notaris paralegal utawa notaris asisten, sadurunge aplikasi kanggo ngangkut barang, tampilan lan iki ing persetujuan tuku maos. Sadurunge kabar saka conveyance wis digawa metu ing proses pas wektune kanggo ngangkut barang, amarga akhire entri saka transfer Kepemilikan hak wis nyeret ing dawa wektu. Ing sawetara Negara, sah pangguna bisa ngrampungake online liwat sederhana tanah ndhaftar pengawasan saka ndhaftar pengangkatan prosedur.